09 August 2016

Mesin Jahit industri

As salam..
ada tak dlm yg masih tercari2 mesin jahit industri dgn harga mampu milik?

Kat sini noril nk bg taw,sape2 yg nk beli mesin jahit industri dgn harga murah bolwh wassap noril..

Noril skg ni ada jual mesin jahit industri lurus dgn jahit tepi jenama silver star.
harga dia mmg sgt ekonomi..tp kualiti tip top setanding jenama terkenal.

U see...sama kan...spare part ualls tk pyh risau mmg sng...klu rase ssh tk pyh pening2 call jk noril..mmg kite ada jual spare part ni...

tp mesin ape2 brand pun klu kite pandai jaga mmg ssh nk rosak..klu tk pndai jaga bglah jenama apa pun mahal mcm mna pun ttp juga akn rosak...

Tak pecaya??? Ualls try buat tgk mcm mna kan...tp tukang jahit ni lah aset plg2 beharga..mcm noril.plng syg sgt2 kt mesin2 jahit noril..

Bekenan dihati??? Nk tw harga terlajak murah Jgn malu jgn segan call,wassap ,sms pun boleh yee.. yang paling penting free delivey...

Post a Comment
Copyright to NORIL
Designed by UMIESUEstudio 2015